Alla inlägg den 18 februari 2010

Av Joannah - 18 februari 2010 12:28

Jaha vad har hänt sen sist?

Åkte till Karungi på Lördag för att hälsa på mamma och min yngre moster C som ändå från Göteborg var och hälsade på, det var roligt att träffa henne! Sen på kvällen så bestämde vi oss för att sova kvar där, tur man har syrran nära att låna blöjor av! Samma sak blev det på söndag, vi stannade till måndag!
På Måndagen åkte vi in till stan för att handla och jag lovade Algot att gå och ta en fika så vi gick till nya konditoriet där nästan hela familjen Granvik satt, så vi fick fika sällskap! Sen åkte vi hem och jag gjorde en extremt god tacopaj, den var verkligen god måste jag få säga!!
På tisdag fick ungarna vara hemma för viggo var ännu lite snorig, har för mig att vi var till stan då också men jag kommer inte ihåg varför och vad vi gjorde där!

Onsdag (igår alltså) så var ungarna på dagis för första gången på nästan 4 veckor!! Det gick alldeles utmärkt!! Själv så var jag in en sväng till Arbetsförmedlingen och sen hem och jobba! I skrivande stund är mina barn på dagis, själv har jag jobbat en jäkla massa och har lite kvar men tog en välbehövlig paus!

Ikväll ska jag och Algot på utomhus teater i Karungi, Lydia och Kasper är med!! Så det kan man icket missa!!

I morgon är ju ungarna lediga från dagis (brukar ha dom hemma mån och fre för att dom ska få en längre "helg") Vi ska på leklandet, jag har lovat dom det så länge men dom har ju vart sjuka!


Nu kom jag på vad vi gjorde i stan i tisdags=) Jag hämtade ut medicin på apoteket (jar värk i lederna) och sen åt vi lunch på Max!!


Bilder för den intresserade kommer nu:


 

Algot på Max, han vill inte bli fotograferad...


Här äts det för fullt!


   

Algot när vi fikade på stan

 
..och viggo som spanar vad som händer i mommos bord



Det var allt för nu!

Ovido - Quiz & Flashcards