Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Joannah - 5 januari 2010 17:35


Så här såg det ut före vid öppenspisen, jag gillade fondväggen men var ändå lite smått less på den!

  "Soffväggen" före   en annan vägg före =)  

Den här hade jag ingen före bild på, men vi har tidigare haft en byrå (som ni snart ser på en annan bild) som tv bänk, denna hämtade vi från stugan! Kollade på en ny men eftersom vi ännu har "tjock tv" så ides vi ej köpa någon ny, denna tv börjar även sjunga på sista refrängen! ignorera kablar samt diverse av ungarnas grejer där i kring!


Så här ser öppen spisen ut nu, jag tycker den är för blank och skulle vilja måla den granitgrå i stället men vi får se. Det som ligger i öppenspisen har algot och viggo fixat dit...så dom är ju till hjälp dom med...hmmm

  Väggen brevid öppenspisen hängde vi dom mindre bilderna på, stolen som står där under har jag tagit från stugan i pello och vi har tänkt klä om den, just nu ligger det bara en filt på den, tyget under var så smutsigt! Ser nu på bilden att en pinne lossnat också!
  Så här ser det ut i soff hörnan, tycker själv att det blev ganska fint, fast jag hade velat ha lamporna närmare varandra men det ville inte han som hängde upp dom    

För er uppmärksamma så ser ni att även elementet är målat

  Denna bild motsvarar den tredje "före" bilden, på den byran hade vi tidigare tv:n, just nu fungerar den som tomteparkering, vet inte vad jag skall ha på den sen, eller om jag ens ska ha den där, funderar på att sätta dit datorn i stället (som nu är i köket!)
          


Så där det var allt, nu vill jag höra vad ni tycker, och ni får vara ärliga och säga vad ni tycker, smaken är som baken =)  Skulle dessutom behöva lite gardintips!

Ovido - Quiz & Flashcards